VELIKO BELJAKOVIN
Inovativni proizvodni postopek in uporaba izvirnih islandskih kultur skyr zagotavljata, da Ísey Skyr vsebuje veliko beljakovin.
DOBER OKUS
Ena glavnih značilnosti Ísey Skyr je dober kremast okus, čeprav proizvod ne vsebuje maščob in veliko beljakovin.
BREZ MAŠČOB
Posnetemu mleku dodamo izvirne islandske kulture skyr in iz tega med edinstvenim proizvodnim postopkom naredimo kremast in mehki skyr, ki je naravno brez maščob.
TRIKRAT MLEKO = VEČ BELJAKOVIN
Ísey Skyr vsebuje veliko beljakovin, je naravno brez maščob in z mehko teksturo, vse to ugaja osebam z aktivnim, zdravim življenjskim slogom, ki se zavedajo pomena zdrave prehrane. Na voljo je veliko različnih okusnih sadnih arom – za vsak okus. Ísey Skyr se proizvaja s tri- do štirikrat več mleka kot običajni jogurt in z izvirnimi islandskimi kulturami skyr med inovativnim postopkom v podjetju MC Iceland Dairies.
100 g naravni Ísey Skyr | |
---|---|
Energijska vrednost: | 61 kcal |
Beljakovine: | 11 g |
Ogljikovi hidrati: | 3,7 g |
Maščobe: | 0,2 g |
Skrivnost izpred 1100 let podjetja Ísey Skyr
Dr. Björn S. Gunnarsson
Direktor oddelka za raziskave in razvoj